Salutació de l’alcalde

 Benvolguts/des veïns i veïnes de Sentmenat,

És la primera vegada que tinc el plaer de poder saludar-vos com a alcalde de Sentmenat, amb motiu de la celebració de la nostra Festa Major.

La Festa Major és un dels esdeveniments ciutadans més importants del municipi, de la nostra cultura i de la nostra història, un espai de diversió i també de cohesió social, on per uns dies fem un parèntesi en la feina, i ens retrobem amb els nostres amics i veïns.

Son encara moments difícils i de gran complexitat econòmica i social, i on tots i totes us esforceu dia a dia per tirar endavant, però davant de la manca de recursos econòmics, és quan més brilla l’esperit altruista i de col•laboració existent en el nostre poble.

És per això que vull expressar, el meu especial agraïment a les entitats del nostre municipi i a totes les persones que han treballat desinteressadament i s’han esforçat, juntament amb la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Festes. Ens regalen el seu bé més preuat: el seu temps, per poder fer de la nostra festa, un gran esdeveniment, amb diversitat d’activitats, per a què tots plegats, puguem gaudir i passar-ho bé, envoltats dels nostres familiars, coneguts i veïns.

Aquest any es presenta en societat la Colla de Diables Sentcremats, que s’estrenen en aquesta Festa Major. Estem desitjant veure’ls cremar pólvora per primer cop!

Dir-vos que és un orgull veure com a Sentmenat, hi ha cada cop més persones esforçant-se en millorar tots els aspectes del nostre municipi, sigui des de la part lúdica, cultural, esportiva o social, refermant i fent més gran aquesta capacitat i solidaritat que ens empeny a seguir treballant i ajudant en tot el que podem, als més desfavorits.

Des d’aquí vull fer també una crida al civisme. És important que visquem la Festa amb respecte al descans dels veïns. Estic segur que amb la comprensió de totes les parts, la convivència estarà garantida i l’alegria i la diversió es repartiran per igual entre tots.

Així doncs, us convido a treure-li suc a aquest programa!

Bona Festa Major!
Marc Verneda Urbano
Alcalde de Sentmenat

                                                                                                                                                                                      

Escut_vermell-necgre_ganescala

Anuncis